torsdag 27. desember 2012

Hvordan engasjere

– Vi skal ikke tilby hoppende kaniner over skjermen. Det har vi vært bevisste på hele veien. Vi tilbyr en rekke digitale læringsressurser, men disse er skrellet for «tjohei», sa Terje Dahl, seniorutvikler i Fagbokforlaget.

– Vi er veldig glade for folk som Marius Mathisen, som viser verdien av nettbrett i undervisningen. Vi har klokkertro på at både nettbrett, læringsspill og digitale tjenester rundt innhold vil revolusjonere undervisningen. Det er synd å se at ikke alle deler vår begeistring, sier han.

Marius Mathisen sier det egentlig burde vært andre enn ham som utviklet læringsspill og delte ut gratis Ipad-er.  I et blogginnlegg kommenterer han uttalelsene fra de skeptiske forlagsrepresentantene.

– Jeg måtte faktisk lese deres uttalelser flere ganger for å forsikre meg om at jeg leste riktig. At dette er mennesker som distribuerer opplæringsmateriell til våre skoler er egentlig for meg ganske skremmende og forklarer hvorfor vi i Norge henger så langt etter med interaktiv utdannelse som vi gjør, skriver han.

Kilde: DN.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar